• Home
  • O blogu
Blue Orange Green Pink Purple

Uzávěrka roku 2013

Rubrika Uncategorized. Tuesday, 31. December, 2013 publikoval Michal Sänger
Dec 31

Tradiční ohlédnutí za končícím rokem. Opět žasnu jak moc jsem toho zažil, jak málo napsal na blog a už teď mám plno zajímavých plánů na příští rok.

Na blog sice píšu úplné prd, ale to skoro každej, protože na nic není čas a občasný tweet nebo fotka je pomalu důvod k oslavě.

Bling bling Sanger

Co byly hlavní highlights roku 2013?

  • Zabijačka pod velením Vaška Friče v Čakovičkách byla fakt něco, toho člověka by měli naklonovat a každé okresní město by mělo mít nárok na jeden exemplář.
  • Konečně jsem zašel do LDBB a byla to pro mě velmi smutná událost. V první řadě ve světě za ty prachy (3500 za osobu) dostanu o třídu lepší zážitek, ale hlavně jsem si odnesl pocit, že česká gastronomie na světou ligu prostě nemá. Mají tam všechny atributy michelinské restaurace, jenže chuťově to jídlo bylo až na pár vyjímek okecávaná nuda.
  • Ještě smutnější událost byla cesta z města Michala Götha, který z Pavillonu odešel do Miury v Beskydech a aby toho nebylo málo, tak se mu tam dokonce velmi líbí, což jen zhoršuje perspektivu jeho možného návratu :-( Bude asi potřeba postavit se k tomu tak trochu politicky!
  • Obzory rozšiřující byla cesta do Mexika, dal jsem si tam několik škol vaření, poprvé viděl pacifik a stal se taco feťákem.
  • Cesta z města nemusí být blbá, když se vejde do víkendu jak ukazuje Paul Day. Vyvezl nás na severní moravu k hranicím s polskem abychom upekli jehně v zemi.
  • Na základě jeho doporučení jsem vyrazil na BBQ festival do Londýna, což byl velmi podařený výlet. Kromě té akce jsem taky konečně zašel na ramen a měl první lobster roll v životě.
  • Díky práci jsem se znovu podíval do Manchesteru a začínám to tam mít čím dál raději. Už se tam trochu vyznám, vím kam zajít na super burger, na pivo, kde si zavzpomínat na Hongkong a pak sednu na vlak, za 20 minut jsem na letišti a za 2 hoďky v Praze.
  • Překvapivě se mnou zamával i prosincový výlet do Paříže. Už jsem tam párkrát byl, říkal jsem si “nuda, žije to v Londýně”, ale i ta trochu ospalá klasika mě natolik dostala, že se tam budu muset na jaře podívat znova a vzít si na pomoc partu.

Cestování mě čeká i novém roce, což mi zatím vůbec navadí. Výlet na Hawaii bude gastronomicky asi trochu prasárnička a vizuálně kýč, ale těžko zapírat že by na mě hitovka od Israel Kamakawiwoʻole nepůsobila :-)

S blogem neslibuju raději nic, ale dokopal jsem se už k uploadování fotek co se mi válí na kartě, chystá se nový Scuk, jednou měsíčně teď píšu recenzi do Hospodářek, tak třeba se to zase rozjede :-)

Komentářů: 1

  1. Stronzo 29.January, 2014

    Je Škoda ze nepises.Ctou se dobre tvoje vety a mas talent.Narazil jsem na tvoje stránky náhodou a přijdu si jak kdybych četl Maxim.Tak hodne zážitku.Sila a čest



Zanechte komentář

Michal Sänger foodblog

  • Můj foodFlickr
    More Photos
  • RSS Zajímavé odkazy
  • Poslední články
    • Svatba na Hawaii
    • Uzávěrka roku 2014
    • Uzávěrka roku 2013
    • Madrid
    • Na cestě do Mexika
  • Stránky
    • O blogu
  • Archivy
    • February 2015
    • December 2014
    • December 2013
    • April 2013
    • March 2013
    • December 2012
    • November 2012
    • October 2012
    • September 2012
    • August 2012
    • July 2012
    • June 2012
    • May 2012
    • April 2012
    • December 2011
    • May 2011
    • April 2011
    • February 2011
    • January 2011
    • December 2010
    • October 2010
    • September 2010
    • July 2010
    • June 2010
    • May 2010
    • April 2010
    • February 2010
    • January 2010
    • December 2009
    • November 2009
    • October 2009
    • September 2009
    • August 2009
    • July 2009
    • June 2009
    • May 2009
    • April 2009
    • March 2009
    • February 2009
    • January 2009
    • December 2008
  • Meta
    • Log in
    • Entries RSS
    • Comments RSS
    • WordPress.org
  • Vyhledávání






  • Home
  • O blogu

© Copyright Michal Sänger foodblog. All rights reserved.
Designed by FTL Wordpress Themes brought to you by Smashing Magazine

Na začátek