Zdá se že úcta k tradici je moje velmi silná vlastnost, takže díky tomu, že tu máme konec roku jsem se konečně dokopal k tomu napsat zase něco na blog.
Kdybych víc četl určitě bych si teď mohl pomoct nějakým vhodným citátem o tom jakej je ten život lidskej neuvěřitelnej zdroj překvapení. Jelikož z 95% čtu hlavně zdrojový kód, jsem nucen zůstat u pouhého konstatování – ano je to tak
Rok 2010 toho přinesl spoustu, ale z mých zásadních gastro-událostí musím zmínit následující:
- začal jsem recenzovat pro MF Dnes a následně přešel do Lidovek
- vyrazil jsem oslavit narozeniny do Thajska
- poprvé jsme s Kikou jedli v Michelinské restauraci
- blbečci z Coolhousingu mi zrušili blog
- v Brně byl otevřen Hansen
- no a pochopitelně byl odstartován Scuk!
Recenzování pro noviny je zábava i zdroj stresu. Zatím mě to baví a jsem rád, že si můžu dovolit ten luxus, že až mě to třeba jednou bavit přestane, tak toho prostě nechám. S přestupem do Lidovek jsem spokojenej, protože stejně jako v MF Dnes mám i teď fajn šéfovou
Výlet do Thajska byl 100x větší pecka než jsem čekal a od té doby nemá smysl výlet k moři někam jinam. Jejich gastronomie to je exkurze na úplně jinou planetu a návštěva třech škol vaření se brzo bude hodit. Na únor se totiž chystá zajímavá událost v životě introvertního foodblogera – kurz vaření, který se asi rychle zvrhne v kurz první pomoci až nervozitou omdlím!
Z michelinské hvězdy se spousta lidí staví na hlavu a tak jsem rád, že jsem si první setkání s tímto levelem odbyl v Hong Kongu v podniku, kde ani personál nevěděl, že nějakou michelinskou hvězdu mají. Recenzi sepíšu co nejdřív, slibuji dnes přede všemi jako jiskra jasná…
No a pak Scuk – jediný smysluplný český komunitní web věnující se jídlu! Píšu tam zhruba stejně často jako na blog, takže děsně málo, ale o to víc na něj před spaním myslím!
Co si přát do nového roku? Tak určitě je potřeba udržet alespoň neklesající trend a velmi by se mi hodil objev operace mozku za účelem instalace GTD. Chci se zase někam podívat, někam do světa, někam daleko. Všechno sepsat, všechno stíhat v termínu a podle plánu a k tomu ještě trochu toho lidského tepla a fungující GIT no a budu spokojenej
[...] This post was mentioned on Twitter by Scuk.cz. Scuk.cz said: RT @sanger_foodblog: Aspoň že tu je ten silvestr a já byl nucen bilancovat! http://wp.me/pqu3j-68 // Scuk included [...]
howgh. happy ny.
Michale, nechal sem si k vánocům nadělit poukázu na kurz vaření ke Kastelánovi, kdyby si měl nějaký odbrý tip na co konkrétně tam zajít, nebo kdyby si se seám konkrétně na nějakou chystal, dej mi vědět!