• Home
  • O blogu
Blue Orange Green Pink Purple

Roční uzávěrka

Rubrika editorial. Thursday, 31. December, 2009 publikoval Michal Sänger Tags: stats
Dec 31

Je to přesně rok co píšu tento blog (ecce rap!). Jojo je to přesně na den a asi i hodinu. Je tedy potřeba trošku se poohlédnout a ten rok, který se prohnal jako splašená herka, trochu zhodnotit.

Stats

V prní řadě musím konstatovat překvapení, že jsem to blogování flákal mnohem mín než jsem původně čekal. Taky jsem si myslel, že brzo nebudu mít o čem psát, ale je to právě naopak, témata čekají ve frontě a jedno z mých novoročních předsevzetí je pokusit se konečně dopsat zážitky z letní dovolené :-)

Co se statistiky týče, tak pro český foodblog jsou asi tři zásadní události:

  1. zařazení na Apetitus
  2. odkaz od Cuketky
  3. napsání o tom co zajímá davy

Dva nejčtenější letošní články jsou celkem jasné:

  1. Sobotní oběd u Zdeňka Pohlreicha
  2. Jiří Babica – Michal David českého vaření

Nejvíce se diskutovalo tady:

  1. Sobotní oběd u Zdeňka Pohlreicha
  2. Sushi v Brně – Sushi Point
  3. Restaurace Junior – vraždění neviňátek

Nejzajímavější gastro zážitky za ten rok mám asi následující:

  • Leden
    • Hmyzí menu v Noemarch – velikej úlet a marně čekám na pokračování
  • Únor
    • Večeře u Jamie Olivera – výlet do Londýna byl jak výlet na jinou planetu a návštěva Fifteen byl jasný vrchol
    • Přihláška na VŠ aneb nejvíce starostí si člověk dělá sám :-)
  • Březen
    • Avia café restaurant – první návštěva v podniku, který se nám snad jen zdá
    • Škola vaření U Kastelána – první škola vaření, která se nám snad jen zdá :-)
  • Duben
    • Zeleninové i vinné bedýnky
  • Květen
    • Do Brna přijelo sushi a to hned 3x (Rialto, Koishi a Momo)
  • Červen
    • Prague Food Festival – the one and only
  • Červenec
    • Chez Miro – pardubický zázrak
  • Srpen
    • Trochu jsme si zacestovali a já si našel cestu k ústřicím
  • Září
    • Fregatta – nejlepší podnik z první řady Ano šéfe
  • Říjen
    • Začali jsme studovat a našli kořeny zla
    • Paladeo – španělské potěšení v Brně
  • Listopad
    • Svatomartinský overkill
  • Prosinec
    • Vánoce aneb já toho dostal tolik, že jsem to ještě nestihl sepsat :-)

Těším se co přinese rok 2010. Doufám, že najdu víc času na blog, taky se rýsuje průnik do tisku z čehož mám trochu hrůzu a tak se furt snažím přesvědčit, že na tohle nejsem ten pravej a nějak mi nikdo nevěří.

Tak snad zmákneme všechny zkoušky, Kika si nepřestane klást otázku “Co jsem komu udělala, že zrovna tohle je můj kluk?!”, budeme zdraví a nepřestane nám chutnat!

Zanechte komentář

Michal Sänger foodblog

  • Můj foodFlickr
    More Photos
  • RSS Zajímavé odkazy
  • Poslední články
    • Svatba na Hawaii
    • Uzávěrka roku 2014
    • Uzávěrka roku 2013
    • Madrid
    • Na cestě do Mexika
  • Stránky
    • O blogu
  • Archivy
    • February 2015
    • December 2014
    • December 2013
    • April 2013
    • March 2013
    • December 2012
    • November 2012
    • October 2012
    • September 2012
    • August 2012
    • July 2012
    • June 2012
    • May 2012
    • April 2012
    • December 2011
    • May 2011
    • April 2011
    • February 2011
    • January 2011
    • December 2010
    • October 2010
    • September 2010
    • July 2010
    • June 2010
    • May 2010
    • April 2010
    • February 2010
    • January 2010
    • December 2009
    • November 2009
    • October 2009
    • September 2009
    • August 2009
    • July 2009
    • June 2009
    • May 2009
    • April 2009
    • March 2009
    • February 2009
    • January 2009
    • December 2008
  • Meta
    • Log in
    • Entries RSS
    • Comments RSS
    • WordPress.org
  • Vyhledávání






  • Home
  • O blogu

© Copyright Michal Sänger foodblog. All rights reserved.
Designed by FTL Wordpress Themes brought to you by Smashing Magazine

Na začátek