• Home
  • O blogu
Blue Orange Green Pink Purple

Uzávěrka roku 2010

Rubrika editorial. Friday, 31. December, 2010 publikoval Michal Sänger Tags: pf, stats
Dec 31

Zdá se že úcta k tradici je moje velmi silná vlastnost, takže díky tomu, že tu máme konec roku jsem se konečně dokopal k tomu napsat zase něco na blog.

Kdybych víc četl určitě bych si teď mohl pomoct nějakým vhodným citátem o tom jakej je ten život lidskej neuvěřitelnej zdroj překvapení. Jelikož z 95% čtu hlavně zdrojový kód, jsem nucen zůstat u pouhého konstatování – ano je to tak :-)

Rok 2010 toho přinesl spoustu, ale z mých zásadních gastro-událostí musím zmínit následující:

  • začal jsem recenzovat pro MF Dnes a následně přešel do Lidovek
  • vyrazil jsem oslavit narozeniny do Thajska
  • poprvé jsme s Kikou jedli v Michelinské restauraci
  • blbečci z Coolhousingu mi zrušili blog
  • v Brně byl otevřen Hansen
  • no a pochopitelně byl odstartován Scuk!

Recenzování pro noviny je zábava i zdroj stresu. Zatím mě to baví a jsem rád, že si můžu dovolit ten luxus, že až mě to třeba jednou bavit přestane, tak toho prostě nechám. S přestupem do Lidovek jsem spokojenej, protože stejně jako v MF Dnes mám i teď fajn šéfovou :-)

Výlet do Thajska byl 100x větší pecka než jsem čekal a od té doby nemá smysl výlet k moři někam jinam. Jejich gastronomie to je exkurze na úplně jinou planetu a návštěva třech škol vaření se brzo bude hodit. Na únor se totiž chystá zajímavá událost v životě introvertního foodblogera – kurz vaření, který se asi rychle zvrhne v kurz první pomoci až nervozitou omdlím!

Z michelinské hvězdy se spousta lidí staví na hlavu a tak jsem rád, že jsem si první setkání s tímto levelem odbyl v Hong Kongu v podniku, kde ani personál nevěděl, že nějakou michelinskou hvězdu mají. Recenzi sepíšu co nejdřív, slibuji dnes přede všemi jako jiskra jasná…

No a pak Scuk – jediný smysluplný český komunitní web věnující se jídlu! Píšu tam zhruba stejně často jako na blog, takže děsně málo, ale o to víc na něj před spaním myslím! :-)

Co si přát do nového roku? Tak určitě je potřeba udržet alespoň neklesající trend a velmi by se mi hodil objev operace mozku za účelem instalace GTD. Chci se zase někam podívat, někam do světa, někam daleko. Všechno sepsat, všechno stíhat v termínu a podle plánu a k tomu ještě trochu toho lidského tepla a fungující GIT no a budu spokojenej :-)

Komentářů: 3

  1. Tweets that mention Uzávěrka roku 2010 | Michal Sänger foodblog -- Topsy.com 1.January, 2011

    [...] This post was mentioned on Twitter by Scuk.cz. Scuk.cz said: RT @sanger_foodblog: Aspoň že tu je ten silvestr a já byl nucen bilancovat! http://wp.me/pqu3j-68 // Scuk included :) [...]

  2. alien4 1.January, 2011

    howgh. happy ny.

  3. grympy 4.January, 2011

    Michale, nechal sem si k vánocům nadělit poukázu na kurz vaření ke Kastelánovi, kdyby si měl nějaký odbrý tip na co konkrétně tam zajít, nebo kdyby si se seám konkrétně na nějakou chystal, dej mi vědět! :-)



Zanechte komentář

Michal Sänger foodblog

  • Můj foodFlickr
    More Photos
  • RSS Zajímavé odkazy
  • Poslední články
    • Svatba na Hawaii
    • Uzávěrka roku 2014
    • Uzávěrka roku 2013
    • Madrid
    • Na cestě do Mexika
  • Stránky
    • O blogu
  • Archivy
    • February 2015
    • December 2014
    • December 2013
    • April 2013
    • March 2013
    • December 2012
    • November 2012
    • October 2012
    • September 2012
    • August 2012
    • July 2012
    • June 2012
    • May 2012
    • April 2012
    • December 2011
    • May 2011
    • April 2011
    • February 2011
    • January 2011
    • December 2010
    • October 2010
    • September 2010
    • July 2010
    • June 2010
    • May 2010
    • April 2010
    • February 2010
    • January 2010
    • December 2009
    • November 2009
    • October 2009
    • September 2009
    • August 2009
    • July 2009
    • June 2009
    • May 2009
    • April 2009
    • March 2009
    • February 2009
    • January 2009
    • December 2008
  • Meta
    • Log in
    • Entries RSS
    • Comments RSS
    • WordPress.org
  • Vyhledávání






  • Home
  • O blogu

© Copyright Michal Sänger foodblog. All rights reserved.
Designed by FTL Wordpress Themes brought to you by Smashing Magazine

Na začátek